Búcsú

Bár még a héten is volt cikkem, sajnos a mai napon egy szomorú elhatározásra jutottam: beszüntetem a Blog működését. Az eddigi cikkek ugyan fenn maradnak, ám újakat meg nem fogok írni, és frissítésre sem kerül semmi. Nehéz döntés volt, de úgy éreztem, meg kell, hogy hozzam. A továbbiakban leírom, mi volt az, ami végül erre döntésre késztetett.

 


Amikor elkezdtem a Blogot, még sok vitakultúrával kapcsolatos cikket szerettem volna írni. Azonban az volt a keserű tapasztalatom, hogy ezek a cikkek nagyjából senkit se érdekelnek, ha össze kéne állítanom a TOP 10 legkevésbé olvasott cikket, könnyen lehet, hogy több ilyen is benne lenne. Ennek a nyomásnak engedve ezt a témát végül elengedtem, és más területekkel kezdtem el aktívan foglalkozni. Mostanában a 3 leggyakoribb téma, amivel foglalkozom, azok a kóstolós cikkek, a politikai reflexiók és a Kaland-Játék-Kockázat könyvek elemzése, de sajnos mindegyiknél vannak gondjaim.

 

Amióta a Bahír.hu szerkesztője vagyok, már ott is rengeteg gasztro tematikájú cikket írtam, jóval nagyobb volumenűeket, mint itt, kiváló séfekkel beszélgethettem, de néhány kóstolós cikk is belefért a repertoáromba. Ezek a cikkek népszerűségben, olvasottságban jelentősen meghaladják a blogom látogatottságát. Eddig is szenvedtem azzal, hogy melyik cikkem kerüljön fel a Bahír-ra, és melyik a Blogra, így talán könnyebb lesz, ha csak egy irányba megyek.

 

A politikai cikkek kapcsán egyre közismertebb tény, hogy én magam is politikai szereplő vagyok, ezt az ismerőseim és a Baranya megyei olvasóim már tudják, de mások is, akik olvasták a képviselő-jelöltségről szóló cikkemet. Azóta egyre többször kapom meg a cikkeknél, hogy elfogult vagyok, így nyilván az a véleményem, ami. Ezekkel a kommentekkel nem lehet ész érvek mentén vitatkozni, sajnos ma a magyar politikai kultúra távol áll attól, hogy valaki a másik oldal érveire érdemben reagáljon, ne csak személyeskedjen. Nekem viszont hosszú távon ez elég zavaró.

 


A KJK-s cikkeket tapasztalataim alapján szeretitek, de abban is egyre fogy az ihlet. Amikor ezt elkezdtem, még több mint 50 zagoros könyv volt a terítéken, de ma már ezek száma egyre kevesebb. Bár a Száguldó Harcos Sorozat megjelenése ad némi lehetőséget, de hosszú távon ezekről már nagyon nehéz írni, azt a párat, ami szeretnék meg talán más felületen is meg tudom jeleníteni. Így ebben sem láttam nagy potenciált.

 

Ezek miatt éreztem azt, hogy meg kell hoznom ezt a nehéz döntést, ma már több időm megy erre el, mint amennyire lelkesnek érzem magam. De azért semmire nem cserélném el ezt a bő három évet. Köszönöm mindazoknak, akik eddig lelkesen olvastak, és had üzenjek nekik még egy utolsó: ugye senki sem felejtette el, hogy ma április elseje van? J

 


Ha szeretnél értesülni az új cikkekről, csatlakozz a blog facebook-oldalához: https://www.facebook.com/velemenyes/


Megjegyzések

  1. Az utolsó mondattal eléggé összezavartál.
    Itt egy érdekes cikk az írásról:

    https://mertekmegorzo.hu/cikk/irni-annyi-mint/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az utolsó mondat csak arra céloz, hogy az egész cikk egy áprilisi tréfa volt :)

      Törlés
    2. Értem,de annyira komolyan,érvekkel megtámogatva adtad elő,hogy nem tudtam eldönteni,melyik a vicc.(Ti. az,hogy vége,vagy az,hogy csak tréfáltál.) :)

      Törlés
  2. Ugyanezt leírtad már máshova. Ugyanazt a tartalmat több alkalommal nem hagyom meg.

    VálaszTörlés
  3. Neked akkor, amikor az intelligenciád és a viselkedésed eléri egy 10 éves gyerekét. Becsléseim szerint ez még olyan 5-6 év.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gondolataim a Horror-Cirkuszról

10 olyan lapozgatós könyv, ami sokkal jobb lett, mint amire az alaptörténete után vártam

Horror után víz – egy újabb pécsi cirkuszlátogatásról