Görög van a Falóban? – Trójai faló, Pécs, Trójai szendvics

A kiszolgálásról igazából nem tudok sem kifejezetten pozitívat, sem negatívat mondani, rendben volt. Az
ételre sokat nem kellett várni, pár perc és készen volt. A „bucipita” pontosan
az, amire a neve alapján következtetni lehet, a hamburgerzsemle és a pita
hibridjének tűnik. Ebbe egy kicsit jobban lehetett tenni az alapanyagokat, így
rétegzettebbé vált. Ízre azonban semmi extra nem volt, nem éreztem különlegesebbnek,
mint az egyszerű bolti piták ízét. Egy kicsit pirítottak rajta, ami javított az
összképen, de ezzel együtt nem éreztem igazán különlegesnek.
A
többi összetevővel szerencsére nincs gond. A hús puha és ízletes, a fűszerezése
„klasszikusabb” volt, mint ami az Oázisban ettem, nekem ez jobban ízlett. A
zöldségekkel sincs probléma, friss, finom az összes, a mennyisége is oké. A
feta sajt kis kockákban van benne, szintén rendben van és sokat is adtak az
ételhez. Ez utóbbinak örültem, mert a halálom az, amikor az extra alapanyagból,
amiért többet fizetek, betesznek mutatóba egy keveset. Szerencsére itt szó sem
volt erről.
A
szószok közül a csípős szósznál volt bennem némi ambivalencia. Nem nevezném ezt
klasszikusan csípősnek, inkább egy édeskés-pikáns szószt kaptam. A legutóbbi
cikkemben említettem, hogy nem szeretem, ha egy szósz azon kívül, hogy csíp
semmit nem ad hozzá az ételhez, fontos, hogy mást is érezzek rajta. Itt úgy
érzem hogy ez kicsit túl jól sikerült. Ugyanis az édesség mellett kicsit
elveszik a csípőssége. Ugyanakkor azt is hozzá kell tennem, hogy ezt még mindig
sokkal jobban szerettem, mint a csak csípős szószokat, úgyhogy minden rendben
van. A joghurtos szósz is ízlik, kicsit savanykásabb annál, amit a török
gyrososokban eszem.

Bővebben
a helyről: https://www.facebook.com/pg/Tr%C3%B3jai-Fal%C3%B3-376263732470999/posts/?ref=page_internal
Ha szeretnél értesülni az új cikkekről,
csatlakozz a blog facebook-oldalához: https://www.facebook.com/velemenyes/
Megjegyzések
Megjegyzés küldése