A Nyugat-Magyarországi Hkk Találkozó Tippjátékának végeredménye

 

Az elmúlt héten került megrendezésre a Nyugat-Magyarországi Hkk Találkozó, ahol végül Moschnitzka Ádám nyert. Volt azonban egy totó-játék is, ahol még nem hirdettünk végeredményt. Lássuk, hogy alakult ez.

 

A kérdések közül volt néhány igen komoly buktató, ahol sokan rontottak. Az egyik ilyen rögtön az első: a 21 játékosból mindössze 2 gondolta azt, hogy Pécshez köthető győztese lesz a versenynek. Ebből kifolyólag a 3. kérdés is sokaknak rossz lett: Moschnitzka Ádámot bár a nagy többség a TOP16-ba tippelte, a TOP-4-be mindösszesen hárman. De ez nekik lett jó tipp. E mellett sokan rontották el a 10. kérdés is. Mindösszesen 4 ember gondolta azt, hogy több mint 18 különböző koncepció lesz az első napon. Ha nem is sokkal – mindössze eggyel – de végül több lett.

 

Két másik kérdésnél is apróságokon múlott a jó válasz. A 2. kérdésnél az már a 2. nap eldőlt, hogy legalább egy olyan játékos lesz, akinek két dobogója van (Makó Gergely). Rajta kívül azonban nem lett több, bár Bärnkopf Bálint nagyon közel volt hozzá: az első napi 3. helye után a második és a harmadik napon is a 4. helyen végzett. A másik nagyon szoros csata a döntetlenek számában volt. Végül összesen 30 döntetlen lett. Ha csak eggyel kevesebb lett volna, akkor a 12. kérdésre az „1” lett volna a jó válasz, így viszont a „2”.

 

Voltak azért jobban sikerült kérdések is. A legjobban a 4. számú sikerült, Hundzsa Feri eredménye kapcsán 16-án tippelték, hogy a TOP16-ban benne lesz, de a TOP4-ben nem. Szintén sok volt a jó tipp arra, hogy a Hegedűs Márk-Hartner Gergely-Poroszkai László hármasból ki végez a legjobb helyen. 15-en tippelték Márk legjobb helyét, ami be is jött. Szintén 15 jó válasz született a Dönczi Krisztián-Kurunczi Dávid összecsapások számára vonatkozóan, bár az első forduló után szerintem sokan nem hitték, hogy végül az lesz a jó tipp, amit megadtak.

 

A 13 kérdésből végülis a 8 lett a legtöbb, amit valaki eltalált, ez viszont 3 embernek is sikerült. Így náluk a zárás időpontja döntött, és végül az alábbi sorrend alakult ki:

 

1.      Varga Krisztián

2.      Hundzsa Ferenc

3.      Kurunczi Dávid

 

Nyereményük 1-1 ingyen belépő valamelyik pécsi versenyre a jövőben (ez Találkozó vagy Bontott verseny esetén 2.500 forint kedvezményt jelent), valamint a helyezések sorrendjében lehet választani az alábbi lapok közül:

 

1.      Foil Mutáns szirén

2.      Sima Mutáns szirén

3.      Foil Szökőkút

 

Köszönöm mindenkinek, aki részt vett a tippjátékban, vagy a Találkozón!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gondolataim a Horror-Cirkuszról

10 olyan lapozgatós könyv, ami sokkal jobb lett, mint amire az alaptörténete után vártam

Horror után víz – egy újabb pécsi cirkuszlátogatásról